Antoine Endtz

Antoine Endtz is oprichter van Nextius Legal. Door zijn meer dan 30 jarige ervaring in de “grote” advocatuur is hij door de wol geverfd. Desondanks is hij een eigentijdse advocaat die wars is van stroperigheid en dikdoenerij. Antoine Endtz is ondernemer en ondernemend. Zijn expertise wordt alom geprezen. Zo is Antoine Endtz in 2018 onderscheiden als Leading Corporate Law Adviser of the Year door Acquisition International en als Best Retail Lawyer (Netherlands) door International Advisory Experts.
Dat Antoine Endtz graag zijn bijdrage levert aan nieuwe ontwikkelingen blijkt niet alleen uit zijn initiatieven op zijn vakgebied (zo was hij één van de eerste advocaten die met vaste prijzen ging werken), maar ook uit zijn nevenactiviteiten. Naast diverse adviesfuncties in het bedrijfsleven is Antoine jarenlang voorzitter geweest van de Franse Kamer van Koophandel in Nederland. Naast Nextius Legal is Antoine Endtz bovendien oprichter van de stichting Mendtz & Co. Deze stichting verleent gratis juridische bijstand aan goede doelenorganisaties.
Zo is Mendtz & Co actief betrokken bij het werk van de Stichting Free a Girl, een stichting die opkomt voor kinderen die het slachtoffer zijn van seksueel misbruik (www.freeagirl.nl). Antoine Endtz volgt zijn idealen, op werkgebied en daarbuiten.

11 + 2 =