Benjamin Smalhout

Benjamin Smalhout is sinds oktober 2019 werkzaam bij Nextius Legal en sinds augustus 2020 ingeschreven als advocaat. Zowel zijn bachelor rechtsgeleerdheid als zijn master behaalde hij aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Naast zijn studie heeft Benjamin verschillende bedrijven opgericht, waaronder een bijlesbedrijf en een sigarenbedrijf. Bij Nextius Legal houdt hij zich bezig met de ondernemingsrechtelijke praktijk in brede zin. Daarnaast is Benjamin actief in de lokale politiek als gemeenteraadslid van Amstelveen.

2 + 14 =

Antoine Endtz

Best Corporate Lawyer
(Netherlands) 2019
International Advisory Experts

Antoine Endtz is oprichter van Nextius Legal. Door zijn meer dan 30 jarige ervaring in de “grote” advocatuur is hij door de wol geverfd. Desondanks is hij een eigentijdse advocaat die wars is van stroperigheid en dikdoenerij. Antoine Endtz is ondernemer en ondernemend. Zijn expertise wordt alom geprezen. Zo is Antoine Endtz in 2018 onderscheiden als Leading Corporate Law Adviser of the Year door Acquisition International en als Best Corporate Lawyer (Netherlands) 2019 door International Advisory Experts.
Dat Antoine Endtz graag zijn bijdrage levert aan nieuwe ontwikkelingen blijkt niet alleen uit zijn initiatieven op zijn vakgebied (zo was hij één van de eerste advocaten die met vaste prijzen ging werken), maar ook uit zijn nevenactiviteiten. Naast diverse adviesfuncties in het bedrijfsleven is Antoine jarenlang voorzitter geweest van de Franse Kamer van Koophandel in Nederland. Naast Nextius Legal is Antoine Endtz bovendien oprichter van de stichting Mendtz & Co. Deze stichting verleent gratis juridische bijstand aan goede doelenorganisaties.

Antoine Endtz heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten ondernemingsrecht als rechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht ieder jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

 

4 + 3 =